fredag 29 maj 2009

Disputationsfest

Igår kväll var det dags för fest 3/3 på åtta dagar. Denna gången var det Ullis som firade att hon hade disputerat, efter att ha jobbat med Crohns sjukdom (en sorts inflammation i tarmen) i 5 år.

Martina hade fixat grejer till att blanda mojitos till oss och det blev så gott!! Känner att det kommer bli sommarens drink för min del; fräsch, syrlig, fin att titta på :)


Kvällens toastmadams, Camilla och Stina gjorde ett superbra jobb! Dom hade tänkt till och hade en av Ullis gamla ringsignaler (verkligen en SUPER-störig sådan) som signal då de ville ha vår uppmärksamhet.


Jag o min bordskavaljer, Lasse.


Vuxenbordet med bästa kollegan Kerstin i sin läckra limegröna klänning.


Jeppe verkade onekligen trivas som fisken i vattnet...


Min box-kompis Martina och Maria hade oxå en trevlig kväll.


Oväntat nog fick vi besök av en trollkarl som uppträdde och spexade för oss en bra stund. Det var riktigt skoj. Här har han sin hjälpreda på scen, nämligen den uppstoppade ormen "Kelige Kerstin"...


Han tog upp flera av oss från publiken och gjorde allt ifrån korttrick, klippte av rep och inte minst så trollade han av Lasse hans kalsonger... Otippat...!


På grund av ett internt skämt som kom till efter en tidigare disputationsfest så hade man fixat en "hångelhörna" på festen igår. Det för att ingen ska stå och ockupera diskmaskinen i köket medan man bekantar sig på djupet med andra människor... Huruvida hörnan användes igår eller inte förtäljer inte historien...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar