måndag 2 augusti 2010

Ö-vik

Lyckligtvis blev det så att D&H hann tillbaka till norr, lagom för att vi skulle hinna träffas. Egentligen hade vi planerat att ge oss ut på vandring tillsammans med 1-2 övernattningar, men eftersom renoveringsmissen (som för övrigt löste sig på bästa vis) stal några dagar från oss nöjde vi oss med att ge oss ut på en dagstur.

Vi for till Höga kusten där vi först hade lite sightseeing från bilen. Svindlande vacker natur..! O väldigt kuperat...! Där vi skulle promenera (kring Barsta) var det betydligt lägre kust, mest bestående av klippor.


För att komma till kusten tog vi oss först igenom ett kuperat skogsparti, där det även fanns ett kapell från 1600-talet. I kapellet fanns det fin konst, daterad 1699 :)


Efter en stunds promenad slog vi oss ner på klipporna och tillagade korv på det medtagna stormköket. Så gott! Och vilken fantastisk dag.



Ö-vik var sista anhalten på vår resa och efter denna härliga dagen vid kusten och en god middag (utan älg...) var vi pigga och glada morgonen efter då vi startade resan hem. 94 mil senare klev vi ur bilen, sträckte ordentligt på oss och rasade ner i våra egna sängar :)

1 kommentar:

  1. Ni verkar ju haft det toppen, kul! Hoppas ni får en fortsatt fin semester!

    SvaraRadera