lördag 23 april 2011

Påskmys

Denna påsken tar vi det väldigt lugnt och åker faktiskt inte iväg någonstans. Det är väldigt skönt, inte minst efter som jag är ganska...otymplig och tar mig fram något begränsat. Men man måste ju inte bara sitta på rumpen för det. Nej, i helgen har vi varit väldigt flitiga och fixat och donat i trädgården. Vi har rivit bort en gammal buske, grävt i landet, sått frön och planterat kronärtskocka, jordärtskocka och imorgon blir det även björnbär och hallon.

För att ge gräset en extra chans emot mossan gick mosskungen loss med ett antimossmedel, hårt marknadsfört för tillfället. Vi får väl se om det blir något resultat.


Men man kan ju inte bara jobba. Det vore ju trist. Så idag åkte vi in till stan och besökte Slottsträdgården med café. Det är en del av Slottsparken där gänget från Trädgårdsfredag odlar blommor och grönsaker och säljer godsaker i cafédelen. Efter att vi strosat runt i en timme fikade vi varsin mycket god smörgås. Dessutom blev jag lite fånigt glad eftersom det var självaste Tareq som stod i köket på cafeét :)

1 kommentar: