lördag 31 juli 2010

Skellefteå


Idag har vi kört till Skellefteå, vilket är den nordligaste platsen vi kommer att besöka under vår resa. Hela den här dagen har varit lite... ja... inte som vi hade tänkt oss. Dels har det regnat hela dagen. Dels visade det sig att dom gamla AT-kompisarna som vi hade hoppas att besöka medan vi var här inte hade möjlighet att ses när det kom till kritan. Och värst av allt var att vi fick ett telefonsamtal från D&H som vi ska besöka i Ö-vik som lämnade besked om att dom kanske inte heller har möjlighet att ses, p.g.a. en akut byggskada (på huset, inte på dom) vilket måste åtgärdas genast. Men vi håller tummarna än så länge...

Men men, man får ju göra det bästa av det. O äta, det är ju bra. Därför blev det lunch på asiatiska Wok&Roll, där vi fick goda vårrullar och nudelwok.


Efter maten tog vi på regnkläder och rejäla skor och tog en lång, härlig promenad runt älven. Det var fint. O konstigt nog såg vi att någon hade slagit upp ett tält, mitt i älven... Skumt. Men där stod det, rött och grant! (se mittenbilden, något rött, bakom stjärnan mitt på bilden)


Dagen avslutades med ett picnic i sängen. O film. Mysigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar