lördag 2 oktober 2010

Skördefest

Idag har vi varit på Öland och besökt Skördefesten. Det är en återkommande tradition på ön, där konst, skörd, kroppkakor och annat smått och gott lockar ungefär 75.000 besökare under en helg. Så även oss :)

Solen lös fint på oss när vi körde över bron!


Vi började på Ekerums hantverks- och matmarknad. Det var riktigt trevligt och det fanns mycket fint (och fult...) att titta på. Jag köpte den första prylen till vår nya trädgård: nämligen trädgårdskonst i form av en tupp. Det låter oerhört fult och tacky, men den här tuppen var fantastisk! Bild kommer senare :)

När vi var vid Wannborga Lamm- och vingård träffade vi på en häst. Hästen var först lugn och snäll, men efter att vi klappat den ett litet tag tyckte hästen att vi helt klart borde ha något gott att mata den med... Det hade vi inte, men hästen gav sig inte. I brist på annat tog den tag i plaststroppen på en av dragkedjorna på Martins jacka. Och drog... Och åt... Och hånskrattade åt en mycket förvånad Martin :D


Efter att ha återhämtat oss efter den häst-inducerade skrattattacken åkte vi till Evas kroppkaksbod för att äta lunch. Det var fler än vi som hade samma tanke. Efter att ha stått i kö i ca 45 minuter fick vi vår mat. Men gott var det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar